Company
Image is not available
Bekijk de video van La Belle Flamande! klik op de play knop!
Bekijk onze animatie op YouTube !
Image is not available
La Belle Flamande
de kwalitetskip van bij ons

Alle "La Belle Flamande" producten worden geproduceerd in een gesloten circuit.
De kippen worden telkens bij dezelfde vaste telers gekweekt.

Image is not available
Image is not available
Belle Flamande

Het verhaal van La Belle Flamande

Alle "La Belle Flamande" producten worden geproduceerd in een gesloten circuit.
De kippen worden telkens bij dezelfde vaste telers gekweekt.

De omgeving van kippen is verrijkt met strobalen of zitplatforms of er worden volle granen gestrooid om hun natuurlijk gedrag en activiteit te stimuleren.

Herkomst
Image is not available

100% plantaardige grondstoffen, geen gebruik van dierenmeel en/of vismeel, bovendien bevat het veevoeder geen dierlijk of gerecycleerde vetten.

Voeding
Image is not available

Traject natuurlijk daglicht; wij hebben de ambitie om tegen 2020 al onze pluimveestallen uit te rusten met natuurlijk daglicht.

Stallen met daglicht
Image is not available

Er wordt geen preventieve antibiotica toegediend, enkel verantwoord antibioticagebruik wordt toegestaan om zieke dieren te behandelen , onze kwekers volgen in deze de AMCRA richtlijnen.

Geen gebruik van Antibiotica
Image is not available

Groeibevorderaars zoals antimicrobiële middelen, hormonen of anabolica worden uiteraard niet gebruikt.

Geen stimulerende middelen
Image is not available

Korte transporttijden van de levende dieren (minder dan 3u) en een respectvolle verdoving dragen bij tot een minimale stress van onze kippen.

Transport
Image is not available
Image is not available
Image is not available
previous arrow
next arrow

 

 Kwaliteitskip

van bij ons

La Belle Flamande

 

  • 100% plantaardige grondstoffen, geen gebruik van dierenmeel en/of vismeel, bovendien bevat het veevoeder geen dierlijk of gerecycleerde vetten, onder welke vorm ook.
  • De omgeving van kippen is verrijkt met strobalen of zitplatforms of er worden volle granen gestrooid om hun natuurlijk gedrag en activiteit te stimuleren.
  • Traject natuurlijk daglicht; wij hebben de ambitie om tegen 2020 al onze pluimveestallen uit te rusten met natuurlijk daglicht.
  • Er wordt geen preventieve antibiotica toegediend, enkel verantwoord antibioticagebruik wordt toegestaan om zieke dieren te behandelen , onze kwekers volgen in deze de AMCRA richtlijnen.
  • Groeibevorderaars zoals antimicrobiële middelen, hormonen of anabolica worden uiteraard niet gebruikt.
  • Korte transporttijden van de levende dieren (minder dan 3u) en een respectvolle verdoving dragen bij tot een minimale stress van onze kippen. 

 

Kwaliteit

Beachvlag 500x755

Eurokip is ongetwijfeld een voortrekker in de branche van wild en gevogelte.

Dankzij de innovatieve denkwijze en de jarenlange ervaring waaruit ze kunnen putten, kunnen de zaakvoeders Luc De Waele en Carla Van Osselaer de sector en de klanten perfect inschatten. 

Eurokip heeft een assortiment van meer dan 600 producten die dagelijks vers bereid worden, dus vinden wij het belangrijk dat we de beste kwaliteit en voedselveiligheid kunnen garanderen.

 

 

 

We willen absolute topkwaliteit leveren. Altijd, overal en aan iedereen.

 

We zijn ons ervan bewust dat de consument van vandaag nu eenmaal een stuk kritischer is geworden, en terecht.
Het is aan ons om het vertrouwen van de koper te winnen en een antwoord te bieden op de gangbare vragen omtrent kwalitatieve producten. Daarom hebben we een eigen label ontwikkeld  waarbij alle stappen verticaal zijn geïntergreerd en onderworpen zijn aan een strenge ketenbeheersing. Zo kunnen we onze klanten een hoogstaand kwalitatief product garanderen.

La Belle Flamande past dus prima in onze strategie.

 

Alle La Belle Flamande producten worden geproduceerd in een gesloten circuit. De kippen worden telkens bij dezelfde vaste telers gekweekt, krijgen er voldoende vrije ruimte en worden gevoed met telkens dezelfde plantaardige, GGO-vrije voeding, die vrij zijn van antibiotica en hormonale toevoegingen.

La Belle Flamande heeft een eigen herkenbaar profiel, het onderscheidt zich intrinsiek van andere merken of gelijkaardige producten. Het brengt echt een meerwaarde voor de eindgebruiker; een meerwaarde die de consument kan overtuigen dit merk te verkiezen boven een ander.

 

 


Promomateriaal  

 

Beachvlaggen 

Vogelhuisje 

Kruidenzakjes

   

   Gator

Kakelende kip op hokje

La Belle Flamande Bestelwagen

 Reserveer uw promo materiaal 03 771 14 35

 

×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!