Waarborg voor kwaliteit.

We willen absolute topkwaliteit leveren. Altijd, overal en aan iedereen.

BRC Certificaat

 

Voedselveiligheid is een topprioriteit binnen Eurokip.

2021 BRC8 Certificate NL

Naast de toepassing van de HACCP-regelgeving  beschikt Eurokip al sinds 2006 over het BRC-certificaat. BRC Global Standard for Food Safety of kortweg BRC Food genoemd, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die in 1998 werd ontwikkeld door het British Retail Consortium (BRC), de Britse brancheorganisatie van detailhandelaren. 

"Een BRC-Food Standaard stelt standaard eisen aan het voedselveiligheid systeem van een leverancier."

 

Er worden eisen gespecificeerd aan het HACCP systeem, aan het kwaliteitsmanagement en aan het basisvoorwaarden programma van producenten van levensmiddelen. Daarnaast komen ook directie verantwoordelijken, omgevingsomstandigheden (productie- of proces faciliteiten), product- en procescontrole, opleiding en persoonlijke hygiëne van werknemers aan de orde. De verschillende elementen word afgetoetst aan de hand van een gedetailleerde checklist die meer dan 300 controlepunten bevat. 

“Voedselveiligheid en kwaliteit van de producten zijn direct aan elkaar gelinkt. Wij zien onszelf als de partner van onze klanten in het leveren van voedselveilige producten aan de uiteindelijke eindconsument. Ons voltallig personeel is ten zeerste doordrongen van de filosofie, dankzij bijscholing en coaching.”

Klik hier om het certificaat te downloaden.
Meer informatie over BRC, vind je hier

brc logo

×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!