Eurokip: Rundvlees uit alle windstreken!

Eurokip: Rundvlees uit alle windstreken! Rundvlees uit alle delen van de wereld, waaronder Nieuw-Zeeland, Ierland, Australië, Limousin, Black Moran, enz. ... De fijnste stukken, ossenhaas, entre-côte, zesrib, alles verpakt per technische delen, zodat je zonder veel snijverlies deze stukken kan versnijden en verkopen. Een (h)eerlijk stuk vlees op je bord, met tal van bereidingsmogelijkheden!

Het Limousinras

Het Limousin ras wordt tegenwoordig aangeduid als ‘The Butcher’s animal’. 

Dit komt door hun vermogen om te gedijen in het regenachtige klimaat van Ierland en te profiteren van de weelderige weiden en traditionele vaardigheden van de fokkers. Wat zorgt voor een goed gespierd karkas zonder overbodige vetlaag.Het ras staat bekend om de relatief jonge leeftijd waarop zij volwassen worden.Limousins hebben in relatie tot hun leeftijd een superieure natuurlijke gewichtstoename,waardoor wij een gemiddeld gewichtsklasse rundvlees kunnen leveren volgens de wensen van de markt. Limousin is het ideale ras voor fokkers,producenten en consumenten door de voeder eficiëntie en het rendement per karkas. Door het lage vetpercentage is het vlees zeer mals en fijn van draad.Onze Redman Limousin runderen komen uitsluitend van gras gevoerd gefokte Ierse kuddes verkregen via de Foyle Valley Producer Club. Bestaande uit meer dan 3000 fokkers, voorziet deze club de Foyle Food Group 52 weken per jaar van hoogwaardig “Farm Quality Assured” gefokte Limousin runderen. De kleine en toegewijde fokkers volgen een strikte beroepscode die ervoor zorgt dat dehoogste niveaus van dierenwelzijn worden toegepast op de boerderijen om het beste kwaliteit Redman Limousin rundvlees te kunnen produceren.


Waarom Redman Limousin?

  • De delen worden tot 4 dagen aan het been gerijpt (dry ageing) en vervolgens nog 21dagen in vacuum zakken gerijpt (wet ageing).
  • Bekroond met het “Brio Environmental Seal of Approval”.
  • Extra fijne marmering en zeer mals door het lage vetpercentage.
  • Verpakt in zakken en dozen met het RedmanLimousin logo.Blackmoran Angus

Proef de indrukwekkende smaak van Black Moran Angus. Een unieke combinatie van een uitermate mals en sappig stuk vlees met een mooie structuur.

Trots, koninklijk en zo zwart als inkt. Nooit tevoren is een ras zo inspirerend geweest. Van volksliederen tot poëzie, de goddelijke kwaliteit van de Aberdeen Angus heeft een plaats veroverd in de harten en gedachten van de fokkers en de echte rundkenners.

Wij zijn trots op het feit dat Black Moran Angus van Foyle hier geen uitzondering op is. Het Black Moran Angus vee is afkomstig van boerderijen waar de kwaliteit van het product te allen tijde gewaarborgd wordt. Al het vee is geboren en getogen in Ierland.

Bovendien mogen de koeien alleen gedekt worden door een speciaal geselecteerde Aberdeen Angus stier.

Deze criteria worden geraadpleegd in een online database, deze data worden constant gecontroleerd door een onafhankelijke organisatie die hierin gespecialiseerd is. Bovendien worden de verschillende boerderijen regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke ambtenaren en vinden er meerdere audits plaats om de kwaliteit te blijven waarborgen.

Op deze manier garandeert men ook dat de documentatie altijd compleet en actueel is. Als onderdeel van dit verificatieproces worden er ook DNA testen uitgevoerd en kunnen de dieren worden geraadpleegd in een unieke database.

Al deze aspecten zorgen voor een optimale traceerbaarheid..

Waarom Black Moran Angus?

  • Een onafhankelijke, online rassenverifcatie.
  • De delen worden tot 8 dagen aan het been gerijpt (dry ageing) en vervolgens nog 21 dagen in vacuüm zakken gerijpt (wet ageing).
  • Hoog gehalte aan ‘marbling’, een extreem mals product door een kleiner karkas en minder spiergroei.
  • Bekroond met de ‘Brio Environmental seal of approval’.
  • Verpakt in zakken en dozen met het Black Moran Angus logo.

×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!