Eurokip: Rundvlees uit alle windstreken!

Eurokip: Rundvlees uit alle windstreken! Rundvlees uit alle delen van de wereld, waaronder Nieuw-Zeeland, Ierland, Australië, Limousin, Black Moran, enz. ... De fijnste stukken, ossenhaas, entre-côte, zesrib, alles verpakt per technische delen, zodat je zonder veel snijverlies deze stukken kan versnijden en verkopen. Een (h)eerlijk stuk vlees op je bord, met tal van bereidingsmogelijkheden!

Rundvlees

Een (h)eerlijk stuk vlees op je bord, met tal van bereidingsmogelijkheden!

Eurokip heeft een uitgebreid gamma rundvlees in zijn assortiment, gaande van Iers Rundvlees, Limousin, Black Moran, enz. ...

Runder zesrib zonder been

Art. Nr. 781

De zesrib is het deel van de entrecote dat het dichtst bij de nek ligt; de tussenrib en dunne lende bevinden zich meer naar achter in het rund. Hoe dichter het vlees bij de nek van het dier, hoe losser zijn structuur. De zesrib is een deel van de entrecote – letterlijk vertaald ‘tussen de ribben’ – en dankt zijn naam aan de zes ribben waar het aanhangt, tussen het gedeelte met de pastoorshoed en de ribben van de tussenrib. Het grootste gedeelte van de zesrib hangt nog aan de ribben, maar is niet te verwarren met de côte à l’os of tussenrib. 

 

Verpakking: per 12 stuks x 80 g

Runder Carpaccio

Art. nr. 812

Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe runderlende (contrefilet, maar zonder vet randje, en ontdaan van alle kleine ongerechtigheden), met een dressing van zelfgemaakte mayonaise (verhouding: 2 eierdooiers, 200 gr. neutrale olijfolie of zonnebloemolie, sap van een halve citroen of twee eetlepels witte azijn, zout en peper), worcestersaus, citroensap, melk, zout en witte peper;[1] het wordt vaak geserveerd als voorgerecht. 

Het gerecht werd bedacht in 1950 in Venetië, Italië. Giuseppe Cipriani, de eigenaar van Harry’s Bar in Venetië.

Verpakking: per 12 stuks x 80 g

Runderfilet zonder ketting

Art. Nr. 783

De ossenhaas is een deel van de lende (rug) van het rund. Deze spier, ligt op de lendenwervels, in de buikholte en loopt via het bekken door tot het bovenbeen bij de heup. Het heeft een fijne structuur en vrijwel geen vet of bindweefsel; dit maakt het dan ook het meest malse vlees van het rund.

Runderribeye 2,5kg Black Angus

Art. Nr. 7881

De zesrib is het deel van de entrecote dat het dichtst bij de nek ligt; de tussenrib en dunne lende bevinden zich meer naar achter in het rund. Hoe dichter het vlees bij de nek van het dier, hoe losser zijn structuur. De zesrib is een deel van de entrecote – letterlijk vertaald ‘tussen de ribben’ – en dankt zijn naam aan de zes ribben waar het aanhangt, tussen het gedeelte met de pastoorshoed en de ribben van de tussenrib. Het grootste gedeelte van de zesrib hangt nog aan de ribben, maar is niet te verwarren met de côte à l’os of tussenrib. 

 

Rundertong

Art. Nr. 784

Rundertong , een fijn stuk vlees om te verwerken in onder andere het gerecht, tong in Madeira. 

Verpakking per stuk vacuüm. 

 

Runder dikke lende

Art.Nr. 7841

De dikke lende, of ook wel heupstuk, dikke ziel of kleinhoofd genoemd wordt beschouwd als het beste gebraadstuk. Hieruit wordt ook rumpsteak gehaald: dit is een korte, dikke en malse biefstuk en ideaal om te roosteren.

Runder Entrecote zonder been

Art. Nr. 782

Entrecote is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.

Entrecote betekent letterlijk vertaald 'tussen de ribben' en werd traditioneel dan ook gesneden uit het ribgedeelte van het rund. Tegenwoordig van het lendestuk, in het Frans contrefilet genoemd.

Verpakking per stuk vacuüm

Runderhaas vers Limousin

Art. Nr. 7832

De ossenhaas is een deel van de lende (rug) van het rund. Deze spier,  ligt op de lendenwervels, in de buikholte en loopt via het bekken door tot het bovenbeen bij de heup. Het heeft een fijne structuur en vrijwel geen vet of bindweefsel; dit maakt het dan ook het meest malse vlees van het rund.

Runder Striploin Black Moran

Art. Nr. 7821

Entrecote of striploin is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.

Entrecote betekent letterlijk vertaald 'tussen de ribben' en werd traditioneel dan ook gesneden uit het ribgedeelte van het rund. Tegenwoordig van het lendestuk, in het Frans contrefilet genoemd. 

Verpakking per stuk vacuüm

Runderstriploin zonder ketting

Art. Nr. 7822

Entrecote is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.

Entrecote betekent letterlijk vertaald 'tussen de ribben' en werd traditioneel dan ook gesneden uit het ribgedeelte van het rund. Tegenwoordig van het lendestuk, in het Frans contrefilet genoemd.

 Verpakking per stuk vacuüm

 

×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!