RECEPTEN

Bekijk hier onze recepten!

# BCFGKLOPT

Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gelezen recepten!

Kippenborst met Curry
Kippenborst met Curry

Hoofdgerecht!

Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
30m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 1 TOMAAT, 1 APPEL, 1 dl kokosmelk, 2 stengels selder, curry, 4 st kippenborsten, gekookte rijst, bakboter, 1 dl water, 1 dl room, 1 el kippenbouillon, citroensap
Gekaramelliseerde drumsticks met knoflook en citroen
Gekaramelliseerde drumsticks met knoflook en citroen

Voorgerecht!

Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 12 stuks drumsticks (of onderbouten), 2 st onbehandelde citroenen, 2 teentjes knoflook, 4 el olijfolie, 2 el honing, 1 el verse basilicum (gehakt), zout
Ovenschotel met drumstick en citroen
Ovenschotel met drumstick en citroen

Hoofdgerecht!

Seizoenen:: Winter Herfst Zomer Lente
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
1h
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 8 st drums, 2 takjes troskerstomaten, 400 gr aardappelen, 1 gele paprika, 1 rode ui, 2 st onbehandelde citroenen, 3 teentjes knoflook, 2 takjes rozemarijn, 2 takjes oregano, 2 el bladpeterselie (gehakt), 12 st zwarte olijven (ontpit), 200 ml gevogeltefond, olijfolie, peper, zout
Gemarineerde koteletten
Gemarineerde koteletten

Hoofdgerechten!

Seizoenen:: Winter Herfst Lente Zomer
Voorbereidingstijd:
25m
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 1 kg kippenkoteletten, 300 gr aardappelen, 7 el olijfolie, 1 el gemengde kruiden (Provençaalse, kerrie), 1 st grote komkommer, 4 el Tomato Frito, 2 el zonnebloemolie, 2 el rode wijn azijn, 1 el sambal, 1 el Worcestershiresaus, 1 el citroensap, 2 teentjes knoflook, 2 tl basterdsuiker, peper, zout
Lekker geroosterde La Belle Flamande met groentjes
Lekker geroosterde La Belle Flamande met groentjes

Hoofdgerecht!

Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
45m
Kook:
1h
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 4 st kippenbouten, 100 gr spekblokjes, 750 gr half voorgekookte krielaardappelen, 2 st grote wortelen in stukken, paprikareepjes, 4 st doormidden gesneden sjalotten, 4 teentjes knoflook, 3 el olie, 125 ml droge witte wijn, 125 ml kippenbouillon, 1 tl paprikapoeder, 1 tl uienpoeder, 1/2 tl cayennepeper, 1 tl gedroogde tijm, 1/2 bosje verse salie, peper, zout
Fazant op grootmoeders wijze
Fazant op grootmoeders wijze

Fazant op grootmoeders wijze!

Seizoenen:: Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
1h 20m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 2 stuks fazant, 2 stuks uien (grof gesneden), 2 takjes tijm, 2 stuks wortelen (grof gesneden), 2 teentjes knoflook, 4 plakjes ontbijtkoek, 4 dl rode wijn, 4 dl water, 3/4 liter slagroom, 250 gr boter, 2 el olijfolie, 1 stuk rookworst, 200 gr knolselderij, 400 gr aardappelen, 200 gr ontbijtspek, zout, peper, nootmuskaat
Gegrilde hazenrug
Gegrilde hazenrug
Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 1 stuk hazenrug, 4 takjes wilde tijm, 14 gr suiker, 12 gr zout
×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!