Bekijk hier onze recepten!
Vol-au-vent is een echte Vlaamse klassieker die vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven. Maar een geslaagde versie begint uiteraard met heerlijke kip. Verras uw gasten met onze versie en maak van ons geheim ook uw geheim.
Categorie: | Kok 'O rell |
Seizoenen: | Zomer Lente Herfst Winter |
Keuken Land: | België |
1 doos vol-au-vent |
2 vellen bladerdeeg |
1 stuk ei |
1 bakje tuinkers |
1 kg loskokende aardappelen |
1 snufje zout |
Snij het dekseltje uit het bladerdeeggebakje en schep een flinke lepel van de vol-au-vent in en rond het koekje. Werk het bord af met enkele toefjes tuinkers en de frietjes.
Opwarmen au bain marie van de vol au vent, indien aangekochte bladerdeeg koekjes +/- 10 minuten op 180°C in de oven opwarmen, tot krokant korstje.