Bekijk hier onze recepten!
Laat zongedroogde tomaten uitlekken en snij ze in stukjes. Meng met de kruidenkaas, basilicum en de olie, peper en zout. Snij elke filet horizontaal in, niet doorsnijden (zodat je een lapje bekomt).
Categorie: | Kip recepten La Belle Flamande |
Seizoenen: | Zomer Lente Herfst Winter |
Keuken Land: | België |
1 stuk Kippenfilet La Belle Flamande |
8 sneetjes parmaham of cobourg |
4 eetlepels groene pesto |
4 stuks tomaten in schijfjes |
150 gr tagliatelle pasta |
3 st blaadjes basilicum |
80 gr zongedroogde tomaatjes op olie |
100 gr kruidenkaas |
4 eetlepels vers gesnipperde basilicumblaadjes |
1 eetlepels slaolie |
6 eetlepels slaolie |
2 eetlepels balsamicoazijun |
2 eetlepels groene pesto |
Lepel er een torentje tagliatelle naast en overgiet met tomaten en dressing.
Versier met basilicum.
glutenvrij lactosenvrij
Per Serving