RECEPTEN

Bekijk hier onze recepten!

Gegrilde kippenspiesjes mangosalsa
Gemakkelijk

Hoofdgerecht!

Bereiding

Kook

Categorie: Kip recepten Barbecue recepten
Seizoenen: Zomer Lente Herfst
Keuken Land: België

Ingrediënten

Ingrediënten

4 stuks kippenfilet
2 tl paprikapoeder
peper
zout
1 et olijfolie
1 rijpe mango
1 stuks rode ui
1/2 stuk rode peper
1/2 sap limoen
1 takje verse munt
zeezout
olijfolie

Gegrilde kippenspiesjes mangosalsa Aanwijzingen

  1. Laat de grillpan of de barbecue goed heet worden. Hoe heter het vuur, hoe minder snel je vlees aanbakt. Smeer de kipfilets in met een beetje olijfolie. En breng ze op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Grill de kipfilets op een middelhoog vuur in ongeveer 7-8 minuten goudbruin.
  2. Maak in de tussentijd de mangosalsa. Snij de mango in kleine blokjes en stop dit in een kom. Pel en snipper de rode ui en hak de rode peper (excl. de zaadlijsten) fijn. Voeg dit bij de mango.
  3. Voeg het sap van een halve limoen, wat zeezout en een scheutje olijfolie toe. Meng het door elkaar en voeg tenslotte nog wat vers gehakte munt toe.

Opmerkingen bij het recept

Dresseer de mangosalsa in kleine glazenpotjes en steek er de gegrilde La Belle Flamande spiesjes in.

Voedingswaarden

glutenvrij lactosenvrij

Per Serving

Deel dit recept

×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!