RECEPTEN

Bekijk hier onze recepten!

Bagel kippendonut met zoete aardappel
Heel gemakkelijk
Verwarm de oven tot 180°C en bak de kippendonuts voor gedurende 10 minuten.
Bereiding

Kook

Categorie: Kip recepten Kok 'O rell
Seizoenen: Zomer Lente Herfst Winter
Keuken Land: België

Ingrediënten

Ingrediënten

4 stuks bagels
4 stuks kippendonuts
5 kg zoete aardappel
1 1/2 kg tomaten
1 potje coctailsaus
1 koffielepel tabasco
1 pakje microsalade

Bagel kippendonut met zoete aardappel Aanwijzingen

  1. Verwarm de oven tot 180°C en bak de kippendonuts voor gedurende 10 minuten.
  2. Was de zoete aardappel en snij deze in fijne frietjes.
  3. Frituur deze op 180° tot ze een goudbruine kleur hebben.
  4. Werk ze af met een snuifje zout. Snij de tomaatjes in fijne plakjes. Snij de bagel open en verwarm deze in de oven.
  5. Doe de cocktailsaus op de onderkant en leg er enkele plakjes tomaat op.
  6. Leg de kippendonut er ook op en werk af met zoete aardappel en een beetje microsalade.

Deel dit recept

×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!