RECEPTEN

Bekijk hier onze recepten!

# BCFGKLOPT

Recepten startend met G

Gevulde kippenrolletjes "La Belle Flamande" met kruidenkaas en tomaten.
Gevulde kippenrolletjes "La Belle Flamande" met kruidenkaas en tomaten.
Laat zongedroogde tomaten uitlekken en snij ze in stukjes. Meng met de kruidenkaas, basilicum en de olie, peper en zout. Snij elke filet horizontaal in, niet doorsnijden (zodat je een lapje bekomt).
Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
1h 45m
Kook:
1h
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Ingrediënten: 1 stuk Kippenfilet La Belle Flamande, 8 sneetjes parmaham of cobourg, 4 eetlepels groene pesto, 4 stuks tomaten in schijfjes, 150 gr tagliatelle pasta, 3 st blaadjes basilicum, 80 gr zongedroogde tomaatjes op olie, 100 gr kruidenkaas, 4 eetlepels vers gesnipperde basilicumblaadjes, 1 eetlepels slaolie, 6 eetlepels slaolie, 2 eetlepels balsamicoazijun, 2 eetlepels groene pesto
Gegrilde kippenspiesjes mangosalsa
Gegrilde kippenspiesjes mangosalsa

Hoofdgerecht!

Seizoenen:: Zomer Lente Herfst
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
25m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks kippenfilet, 2 tl paprikapoeder, peper, zout, 1 et olijfolie, 1 rijpe mango, 1 stuks rode ui, 1/2 stuk rode peper, 1/2 sap limoen, 1 takje verse munt, zeezout, olijfolie
Gekaramelliseerde drumsticks met knoflook en citroen
Gekaramelliseerde drumsticks met knoflook en citroen

Voorgerecht!

Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 12 stuks drumsticks (of onderbouten), 2 st onbehandelde citroenen, 2 teentjes knoflook, 4 el olijfolie, 2 el honing, 1 el verse basilicum (gehakt), zout
Gemarineerde koteletten
Gemarineerde koteletten

Hoofdgerechten!

Seizoenen:: Winter Herfst Lente Zomer
Voorbereidingstijd:
25m
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 1 kg kippenkoteletten, 300 gr aardappelen, 7 el olijfolie, 1 el gemengde kruiden (Provençaalse, kerrie), 1 st grote komkommer, 4 el Tomato Frito, 2 el zonnebloemolie, 2 el rode wijn azijn, 1 el sambal, 1 el Worcestershiresaus, 1 el citroensap, 2 teentjes knoflook, 2 tl basterdsuiker, peper, zout
Gegrilde hazenrug
Gegrilde hazenrug
Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 1 stuk hazenrug, 4 takjes wilde tijm, 14 gr suiker, 12 gr zout
×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!