RECEPTEN

Bekijk hier onze recepten!

Wild recepten (3 recepten)

Fazant met wintergarnituur, pommes dauphines met sausje van cognac en Jonagold appel
Fazant met wintergarnituur, pommes dauphines met sausje van cognac en Jonagold appel

Kook de melk en boter samen en voeg de bloem toe. Meng er één na één de eieren door. Draai mooi glad tot soezendeeg.

Seizoenen:: Winter
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
1h
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 1 stuk Fazant, 100 gr veenbessen, 3 el suiker, 4 stronk gebraiseerd witloof, 1 stronk ongekookt witloof, 1/2 stuk Jonagold appel, 1 tl fijngesneden rozemarijn, 190 gr melk, 75 gr boter, 150 gr bloem, 2 stuks eieren, 1 dl wildfond (bij voorkeur fazant), 2 dl room, 5 el cognac
Fazant op grootmoeders wijze
Fazant op grootmoeders wijze

Fazant op grootmoeders wijze!

Seizoenen:: Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
1h 20m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 2 stuks fazant, 2 stuks uien (grof gesneden), 2 takjes tijm, 2 stuks wortelen (grof gesneden), 2 teentjes knoflook, 4 plakjes ontbijtkoek, 4 dl rode wijn, 4 dl water, 3/4 liter slagroom, 250 gr boter, 2 el olijfolie, 1 stuk rookworst, 200 gr knolselderij, 400 gr aardappelen, 200 gr ontbijtspek, zout, peper, nootmuskaat
Gegrilde hazenrug
Gegrilde hazenrug
Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 1 stuk hazenrug, 4 takjes wilde tijm, 14 gr suiker, 12 gr zout
×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!