RECEPTEN

Bekijk hier onze recepten!

Kok 'O rell (10 recepten)

Bagel kippendonut met zoete aardappel
Bagel kippendonut met zoete aardappel
Verwarm de oven tot 180°C en bak de kippendonuts voor gedurende 10 minuten.
Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
10m
Kook:
20m
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks bagels, 4 stuks kippendonuts, 5 kg zoete aardappel, 1 1/2 kg tomaten, 1 potje coctailsaus, 1 koffielepel tabasco, 1 pakje microsalade
Fazant met wintergarnituur, pommes dauphines met sausje van cognac en Jonagold appel
Fazant met wintergarnituur, pommes dauphines met sausje van cognac en Jonagold appel

Kook de melk en boter samen en voeg de bloem toe. Meng er één na één de eieren door. Draai mooi glad tot soezendeeg.

Seizoenen:: Winter
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
1h
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 1 stuk Fazant, 100 gr veenbessen, 3 el suiker, 4 stronk gebraiseerd witloof, 1 stronk ongekookt witloof, 1/2 stuk Jonagold appel, 1 tl fijngesneden rozemarijn, 190 gr melk, 75 gr boter, 150 gr bloem, 2 stuks eieren, 1 dl wildfond (bij voorkeur fazant), 2 dl room, 5 el cognac
Gemarineerde koteletten
Gemarineerde koteletten

Hoofdgerechten!

Seizoenen:: Winter Herfst Lente Zomer
Voorbereidingstijd:
25m
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 1 kg kippenkoteletten, 300 gr aardappelen, 7 el olijfolie, 1 el gemengde kruiden (Provençaalse, kerrie), 1 st grote komkommer, 4 el Tomato Frito, 2 el zonnebloemolie, 2 el rode wijn azijn, 1 el sambal, 1 el Worcestershiresaus, 1 el citroensap, 2 teentjes knoflook, 2 tl basterdsuiker, peper, zout
Kalkoensaté met spinazie en courgette
Kalkoensaté met spinazie en courgette

Kalkoensaté met spinazie en courgette

Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks kalkoensaté, 1 kg aardappelen, 5 teentjes knoflook, 250 gr verse spinazie, 1 stuk courgette, 1 handvol zongedroogde tomaatjes, 1 stuk rode ajuin, 50 gr boter, peper en zout
Kippenborst met Curry
Kippenborst met Curry

Hoofdgerecht!

Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
30m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 1 TOMAAT, 1 APPEL, 1 dl kokosmelk, 2 stengels selder, curry, 4 st kippenborsten, gekookte rijst, bakboter, 1 dl water, 1 dl room, 1 el kippenbouillon, citroensap
Koninginnehapje met zelfgemaakte frietjes
Koninginnehapje met zelfgemaakte frietjes
Vol-au-vent is een echte Vlaamse klassieker die vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven. Maar een geslaagde versie begint uiteraard met heerlijke kip. Verras uw gasten met onze versie en...
Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
15m
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 1 doos vol-au-vent, 2 vellen bladerdeeg, 1 stuk ei, 1 bakje tuinkers, 1 kg loskokende aardappelen, 1 snufje zout
Lamskroontje met oesterzwammen
Lamskroontje met oesterzwammen
Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
30m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks lamskroontjes, 1 eetlepel Italiaanse kruidenmengeling , 1 etl olijfolie, 1/2 kg aardappelen, 200 gr oesterzwammen, 1 stuk knolselder, 2 takjes peterselie, peper, zout, 1 potje lamsfond
Lekker geroosterde La Belle Flamande met groentjes
Lekker geroosterde La Belle Flamande met groentjes

Hoofdgerecht!

Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
45m
Kook:
1h
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 4 st kippenbouten, 100 gr spekblokjes, 750 gr half voorgekookte krielaardappelen, 2 st grote wortelen in stukken, paprikareepjes, 4 st doormidden gesneden sjalotten, 4 teentjes knoflook, 3 el olie, 125 ml droge witte wijn, 125 ml kippenbouillon, 1 tl paprikapoeder, 1 tl uienpoeder, 1/2 tl cayennepeper, 1 tl gedroogde tijm, 1/2 bosje verse salie, peper, zout
×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!