Waarborg voor kwaliteit.

We willen absolute topkwaliteit leveren. Altijd, overal en aan iedereen.

Kwaliteitskip van bij ons

Beachvlag 500x755Kwaliteit

Eurokip is ongetwijfeld een voortrekker in de branche van wild en gevogelte.

Dankzij de innovatieve denkwijze en de jarenlange ervaring waaruit ze kunnen putten, kunnen de zaakvoeders Luc De Waele en Carla Van Osselaer de sector en de klanten perfect inschatten. 

Eurokip heeft een assortiment van meer dan 600 producten die dagelijks vers bereid worden, dus vinden wij het belangrijk dat we de beste kwaliteit en voedselveiligheid kunnen garanderen.

Door onze nauwkeurige opvolging van voedselveiligheid en kwaliteitsnormen en de HACCP-regelgeving zijn wij al jaren in het bezit van het BRC-certificaat. 

We willen absolute topkwaliteit leveren. Altijd, overal en aan iedereen.

 

We zijn ons ervan bewust dat de consument van vandaag nu eenmaal een stuk kritischer is geworden, en terecht.
Het is aan ons om het vertrouwen van de koper te winnen en een antwoord te bieden op de gangbare vragen omtrent kwalitatieve producten. Daarom hebben we een eigen label ontwikkeld  waarbij alle stappen verticaal zijn geïntergreerd en onderworpen zijn aan een strenge ketenbeheersing. Zo kunnen we onze klanten een hoogstaand kwalitatief product garanderen.

La Belle Flamande past dus prima in onze strategie.

 

Alle La Belle Flamande producten worden geproduceerd in een gesloten circuit. De kippen worden telkens bij dezelfde vaste telers gekweekt, krijgen er voldoende vrije ruimte en worden gevoed met telkens dezelfde plantaardige, GGO-vrije voeding, die vrij zijn van antibiotica en hormonale toevoegingen.

La Belle Flamande heeft een eigen herkenbaar profiel, het onderscheidt zich intrinsiek van andere merken of gelijkaardige producten. Het brengt echt een meerwaarde voor de eindgebruiker; een meerwaarde die de consument kan overtuigen dit merk te verkiezen boven een ander.

 

 


Promomateriaal  

 

Beachvlaggen 

Vogelhuisje 

Kruidenzakjes

   

   Gator

Kakelende kip op hokje

La Belle Flamande Bestelwagen

 Reserveer uw promo materiaal HIER

 

×

Log in